arrow 2017-08-23e nodigdag


11 en 12 oktober 2017 Hart van Holland, Nijkerk

Waarom het No-Dig Event zo belangrijk is

De 5e editie van het NSTT No-Dig Event wordt nog grootser en interessanter. Inmiddels hebben zich al 50 exposanten aan deze specialistische vakbeurs verbonden.


 Nodig uw relaties uit!

Het succes van de beurs staat of valt bij het aantal bezoekers. Help daarom mee aan het bekend maken van dit evenement en nodig al uw relaties uit. Binnenkort ontvangt u uitnodigingskaarten om rond te sturen naar uw relaties. Wilt u meer uitnodigingskaarten? Stuur dan een mail naar info@no-dig-event.nl

Exposanteninformatie

Heeft u informatie nodig? Alle informatie voor exposanten is hier te vinden. Heeft u toch nog een vraag? Neem dan contact op met Nicolette Elenbaas, projectleider via telefoon 06 - 44 39 66 90 of email: info@no-dig-event.nl

BELANGRIJK

No-Dig Event highlights

-Workshops en lezingen
Behalve de laatste ontwikkelingen op het gebied van sleufloze technieken staan ook onderwerpen als normering en richtlijnen voor leidingrenovatie, detectiesystemen en geotechnisch onderzoek op het programma van de (gratis) inlooptheaters.

- Boorwedstrijden
Professionals strijden op 12 oktober voor de titel 'boorteam van het jaar 2017'.  Doe mee en schrijf in met je eigen boorteam. Kijk snel naar de voorwaarden. Er zijn leuke geldbedragen te winnen.

- Beheerdersplein
Opdrachtgevers delen hun ervaring en ideeën om samen met marktpartijen nieuwe uitdagingen aan te gaan. Onder andere Gasunie, gemeente Rotterdam,  Waternet en PWN zijn als belangrijke partijen  aanwezig.

Tot ziens op 11 en 12 oktober op het NSTT No-Dig Event

 exposanten

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   


Media

                     
arrow2
Wenst u geen informatie over de NSTT No-Dig Event meer te ontvangen? Klik dan hier om af te melden.